90 Päivää morsiamena: Häiden jälkeen -sarja palaa – nämä pariskunnat mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja on jatkunut jo yhdeksän tuotantokauden ajan. Sarjassa seurataan Yhdysvalloissa asuvien ihmisten rakkaustarinoita, kun heidän potentiaalinen elämänkumppaninsa on kotoisin toisesta maasta.

Sarjasta on tehty myös lukuisia spin off -kuvauksia, joissa seurataan miten pariskuntien yhteiselo on sujunut. Yksi niistä on 90 Päivää morsiamena: Häiden jälkeen -sivusarja, jossa on sarjan päätuotannossa esiintyneitä henkilöitä.

Osa sarjan tähdistä on saanut kokonaan oman sarjan, mutta jotkut parit jatkavat televisiouraansa yhteisessä tuotannossa. Osa pareista päättää irtisanoutua tuotannosta heti ensimmäisen 90 Päivää morsiamena -kauden jälkeen.

Uudessa tuotannossa nähdään Kim ja Usman, Jenny ja Sumit, Angela ja Michael, Elizabeth ja Andrei, Jovi ja Yara sekä Ed ja Liz. Kauden traileri lupaa loputonta draamaa, kuten katsojien sopiikin odottaa. Oma elämä tuntuu ihanan tavalliselta ja helpolta televisiotähtien suhdesotkuja katsoessa.