Selfietä kuvannut turisti pudotti puhelimensa tulivuoreen – putosi itse perässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Italian Vesuvius-tulivuorella suoritettiin viikonloppuna pelastusoperaatio turistin pudottua sen kraateriin. Selfietä ottanut amerikkalaismies oli pudottanut puhelimensa tulivuoreen ja seurannut pian itsekin perästä.

23-vuotias mies oli vieraillut Pompejin raunioiden läheisyydessä sijaitsevalla tulivuorella kahden perheenjäsenen kanssa. He nousivat tulivuoren huipulle turisteilta suljetun reitin kautta. Perillä mies otti selfien, ja hänen puhelimensa putosi kraateriin.

Turistin yrittäessä noukkia puhelintaan hänen askeleensa lipesi, ja mies vieri alas muutaman metrin verran. Hän onnistui välttymään jopa 300 metrin pudotukselta mutta jäi jumiin. Köyden avulla pelastettu mies selvisi onnettomuudesta lievin vammoin.

Turisti on sittemmin otettu poliisin huostaan. NBC-uutissivuston mukaan tiedossa ei ole, minkälaiset syytteet häntä odottavat.