Pomarkussa metsään eksynyt 90-vuotias löydettiin dronella – poliisi: ”Onneksi ei luovutettu”

Ohhoh! · Tim Isokivi

90-vuotias mies joutui sunnuntaina pulaan Satakunnan Pomarkussa. Kylmettynyt vanhus onnistuttiin lopulta paikantamaan dronen avulla, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi.

Poliisi sai kello yhden jälkeen yöllä ilmoituksen Pomarkun keskustan ulkopuolelta kuuluneista vaimeista avunhuudoista. Avunhuutoja ei enää ollut kuulunut poliisin saadessa hälytyksen. Dronen avulla tiheästä metsiköstä paikannettiin kuitenkin noin kello 02.45 vuonna 1931 syntynyt mies.

Poliisin tietojen mukaan vanhus oli kaatunut ja maannut metsässä noin 15 tuntia. Ilman lämpötila oli löytöhetkellä vain 11 astetta. Kylmettynyt vanhus kannettiin pois maastosta ja toimitettiin ambulanssilla sairaalaan.

– Onneksi ei luovutettu, kuvaili paikallinen palomestari Satakunnan Kansa -lehden mukaan.