Lottie Moss pelkät kangaskaistaleet yllään – tämäkö uimapuku?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Rohkeissa kuvissa viime aikoina useasti nähty Lottie poseeraa nyt asussa, joka koostuu käytännössä vain parista hyvin ohuesta kangaskaistaleesta. On hieman hankala sanoa missä menee raja, että asua voisi kutsua uimapuvuksi, mutta tämä asu vähintään hipoo sitä rajaa.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.