Kohupaljastus: Margot Robbielle Barbie-roolista huikea palkka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useita ikonisia fiktiivisiä ja tosielämän hahmoja näytellyt Margot Robbie nähdään ensi vuonna Barbie-nuken roolissa. Nyt näyttelijän on paljastettu tienanneen vuosikymmeniä vanhaan ja edelleen huippusuosittuun lelusarjaan pohjautuvasta elokuvasta huikean summan rahaa.

Margot Robbien palkki Barbie-roolista on Varietyn mukaan 12.5 miljoonaa dollaria. Robbie on elokuvasta tienaamansa summan ansiosta nimetty Hollywoodin uudeksi eniten tienaavaksi naistähdeksi.

Naisnäyttelijöistä tulevilla rooleillaan tienaavat seuraavaksi eniten Stranger Thingsin Millie Bobbie Brown ja pitkän linjan Hollywood-tähti Jamie Lee Curtis. Brownille maksetaan tulevasta Enola Holmes 2 -elokuvasta 10 miljoonaa dollaria ja Curtisille Halloween Ends -elokuvasta 3,5 miljoonaa dollaria.

Hollywoodin miesnäyttelijöiden palkkapussit ovat edelleen rajusti suurempia kuin naisten. Esimerkiksi Leonado DiCaprion palkkapussi tulevasta Killers of the Flower Moon -elokuvasta on 30 miljoonaa dollaria ja Joaquin Phoenixin palkkio Joker 2 -roolista on 20 miljoonaa dollaria. Tom Cruise tienasi hiljattain ilmestyneestä Top Gun: Maverick -elokuvasta hurjat 100 miljoonaa dollaria.