Murtovarkaan hervoton moka – joutui palaamaan hakeakseen kotiavaimensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa on hämmästelty hajamielistä murtovarasta. Hän unohti rikospaikalle avaimensa ja palasi myöhemmin noutamaan niitä.

Varas tunkeutui San Franciscossa sijaitsevaan Johnny’s Doughnuts -donitsileipomoon lauantaiyönä. Hänen mukaansa päätyi käteistä rahaa. Ravintolan omistajan ja viranomaisten ihmetykseksi varas vei myös leipomon auton avaimet, mutta ei varastanut varsinaista autoa.

Paikallinen poliisi on pyytänyt yleisövihjeitä leipomon turvakameran videolle päätyneestä epäillystä. Johnny’s Doughnutsin perustaja Craig Blum kuvailee tapausta valitettavaksi, mutta kertoo olevansa onnellinen ettei siitä koitunut vahinkoa donitseille tai työntekijöille. AP-uutistoimiston mukaan hän suunnittelee lahjoittavansa donitseja rikosta tutkiville poliiseille.