IS: Poliisille hälytys asemiehestä Helsingissä – sitten koominen totuus paljastui

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Arabianrannan kaupunginosassa todistettiin keskiviikkona mittavaa poliisioperaatiota. Operaatio osoittautui kuitenkin lopulta aiheettomaksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Poliisi oli saanut ilmoituksen Arabianrannan alueella nähdystä, pitkän aseen kanssa liikkeellä olleesta miehestä. Tilannetta lähdettiin selvittämään usean partion voimin. Suojavarusteissa olleille poliiseille selvisi paikan päällä, että asemies oli liittynyt alueella esitettyyn näytelmään eikä todellista vaaraa siis ollut.

– Ihan oikein siellä oli sellainen nähty, mutta se liittyi kesäteatteriin. Esiintyjällä oli rekvisiittana ase. Ilmoittaja ei ole ilmeisesti ollut esityksessä, poliisi kommentoi Ilta-Sanomille.

Tiedossa ei ole, mihin teatteriin ja näytelmään hälytys liittyi. Arabianrannassa on heinäkuun aikana esitetty ainakin Leipäteatterin Maailmanloppu koittaa, Vanja-Eno -näytelmää Bokvillanin huvilan puutarhassa.