Tätä tilannetta et haluaisi nähdä liikenteessä – kojelautakamera ikuisti vaaratilanteen

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tien päällä liikkuessa eteen saattaa tulla todellisia läheltä piti-tilanteita. Vaaratilanteita aiheuttavat liikenteessä muun muassa ajoneuvoista kesken ajon irtoavat renkaat, kuten tuore viraalivideo osoittaa.

Auton kojelautakameran ikuistama välikohtaus tapahtui Yhdysvaltojen Utahissa sijaitsevassa Bluffdalessa 30. kesäkuuta. Ajoneuvossa moottoritiellä olevat henkilöt naureskelevat edessä ajavan avolava-auton irtoamassa olevalle vasemmalle eturenkaalle. Hymy hyytyy renkaan pompatessa irti ja lentäessä ajoneuvon tuulilasia kohti.

Videon kuvaajan mukaan hän yritti ohittaa avolava-autoa välttyäkseen vaaratilanteelta. Rengas kuitenkin irtosi juuri pahimmalla hetkellä. Onnettomuudelta vältyttiin lopulta, sillä autoilija väisti täpärästi kohti lentäneen renkaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.