Courtney Stodden haluaa tehdä selluliitista trendikästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

¨Vuonna 2011 maailmalla ihmeteltiin, kun 16-vuotias Courtney Stodden meni naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Vasta taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Myöhemmin nuoren naisen mieli alkoi järkkyä ja lopulta julkkispari erosi.

Nyt Courtney on julkaissut harvinaisen peppukuvan, jossa hän esittelee takapuolensa selluliittia. Kuvalla on myös syvempi tarkoitus, sillä Stodden haluaisi tehdä selluliitista trendikästä. Samalla hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista.

27-vuotias Courtney Stodden kertoi kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunta on ilmeisesti kihlautunut alkuvuodesta.