Ilveksen ja Tapparan ottelulipuilla pääsee matkustamaan Tampereen joukkoliikenteessä jatkossakin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilveksen ja Tapparan Liiga- ja CHL-peleissä Tampereella käyville on tiedossa rahanarvoinen etu. Syyskuusta lähtien otteluliput toimivat myös matkalippuina Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Otteluliput ovat voimassa kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä. Liput ovat voimassa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja viisi tuntia alkamisen jälkeen. Kyytiin pääsee näyttämällä ottelulipun QR-koodia tai viivakoodia liikennevälineen tai asemalaiturin lippulaitteessa olevaan lukijaan.

Lippukäytäntö on Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen, Ilveksen ja Tapparan allekirjoittaman yhteistyösopimuksen ansiota. Siinä jatketaan Tampereen kaupungin mukaan kaudella 2021-2022 alkanutta kokeilua. Ottelulipuilla tehtiin kauden 2021-2022 mukaan noin 75 000 matkaa.