Mikko Leppilammen poika otti ensiaskeleensa – video ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja hänen puolisonsa Beata saivat viime syyskuussa perheenlisäystä, kun Beata synnytti perheeseen parin ensimmäisen yhteisen lapsen. Myöhemmin pienokainen sai nimekseen Kaspian.

Taannoin poika esitteli taitojaan kosketinsoittimet äärellä ja tuloksena oli hauska video sosiaaliseen mediaan. Videolla Mikko pohtii onko pojalla menossa ikäisilleen hyvin tyypillinen Asian Jazz-Fusion -vaihe. Nyt poika on päässyt hieman toisenlaiseen vaiheeseen.

Leppilampi on nimittäin julkaissut sosiaalisessa mediassa seuraajiensa iloksi ihastuttavan videon, jossa poika ottaa ensiaskeleitaan. Isä pitelee matkapuhelinta, jota poika yrittää tavoitella ja samalla kävelee olohuoneen matolla. Videon yhteydessä Leppilampi toteaa, että kyseessä oli iso päivä.