Vaasa Festival jyrähti käyntiin – Apulanta määräsi sateen tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna Vaasan sisäsatamassa järjestetään Vaasa Festival, joka kerää ihmismassat upeisiin merimaisemiin kuuntelemaan suomalaisia ja kansainvälisiä tähtiartisteja. Torstaina paikalla oli noin 8 000 ihmistä nauttimassa muun muassa Toton, Anna Abreun ja Arttu Wiskarin keikoista. Tuttuun tapaan torstaina Vaasassa saatiin nauttia myös upeasta kesäkelistä.

Perjantaina Suomen länsirannikkoa piiskaava rankkasade iski myös Vaasaan, jossa festivaalialueelle kerääntyi kosteasta säästä huolimatta noin 9 000 vierasta. Esiintymislavoilla nähtiin muun muassa Behm, Jannika B, Tomas Ledin ja Apulanta. Behm järjesti keikallaan hienon hetken tuoreelle avioparille esittäessään onnittelulaulun yhdessä yleisön kanssa.

Behm, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Behm, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Behm, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Miriam Bryant, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara

Tänään lauantaina Vaasa Festival marssittaa lavoille tuttuun tapaan suosikkiartisteja. Esiintymässä nähdään muun muassa Kaija Koo, Lauri Tähkä, Michael Monroe ja Ressu Redford. Musiikin lisäksi Vaasa Festival tarjoaa kävijöille myös laadukasta ruokaa ja juomaa, sillä molemmille teemoille on omistettu omat alueensa. Tavallisen festaripaellan sijaan tarjolla on monenlaisia artesaaniherkkuja kansainvälisistä keittiöistä. Samppanjoiden maistelusta puhumattakaan.

Apulanta, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Apulanta, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara
Tomas Ledin, Vaasa Festival 2022, Kuva: Stara