Jokerin jatko-osasta kaavaillaan musikaalia? Lady Gaga ehdolla suosikkihahmon rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavaksi menestykseksi nousseelle Joker-elokuvalle työstetään parhaillaan jatko-osaa. Taannoin ohjaaja Todd Phillips paljasti käsikirjoituksen olevan jo valmis. Joaquin Phoenixin paluuta päärooliin ei ole vielä vahvistettu, mutta sopimusta koskevat neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

Nyt Jokerin jatko-osasta on tehty uusia paljastuksia. Luotettavan The Hollywood Reporter -lehden mukaan popdiiva Lady Gaga on käynyt neuvotteluja elokuvan näyttelijäkaartiin liittymisestä.

Gaga näyttelisi sarjakuvistakin tuttua Harley Quinnia, joka olisi elokuvassa melko erilainen kuin Margot Robbien valkokankaalla esittämä versio. Toinen jokseenkin yllättävä paljastus Jokerin jatko-osasta on se, että kyseessä olisi musikaali.

Ohjaaja Phillips paljasti taannoin jatko-osan kantavan työnimeä Joker: Folie à Deux. Batmanin arkkivihollisen taustatarinasta uuden, Taksikuski-henkisen version kertonut Joker tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria.