Laihdutusleikkauksessa käyneen Amyn paino nousi taas – tunnustaa syöneensä pikaruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin oleva Amy Slaton halusi laihduttaa, jotta voisi saada jälkikasvua. Nainen onnistui tavoitteessaan, pääsi laihdutusleikkaukseen ja tuli raskaaksi. Sittemmin hän on kuitenkin lihonut uudelleen.

Amy Slaton on sanonut lääkärilleen Dr. Procterille lihoamisen syyksi sen, että hänen uuden talonsa keittiö on remontissa ja nainen on joutunut syömään valmisruokia. Hän myöntää, että ruokavalinnat eivät ole olleet kovinkaan terveellisiä. Samaan aikaan Amy haaveilee saavansa perheenlisäystä enemmän.

– En ole kiinnittänyt huomiota laihduttamiseen tai painotavoitteeseeni vähään aikaan, nainen tunnustaa ja vaaka näyttää hänen kerryttäneen jälleen lisää painoa.

Satakiloiset siskot -realitysarja seuraa ylipainoisen Amyn ja hänen siskonsa Tammy Slatonin matkaa kohti terveellisimpiä elintapoja. Rääväsuinen kaksikko nousi kuuluisuuteen Youtuben kautta, mutta lopulta he saivat oman ohjelmansa. Amy on toteuttanut laihtumispyrkimyksiä siskoaan määrätietoisemmin. Heidän perheessään on myös muita lihavuusleikkauksen läpikäyneitä.