Eminem julkaisi uuden levyn – mukana 50 Cent, Rihanna, Ed Sheeran ja Juice WRLD

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Eminem on juuri julkaissut uuden albumin nimeltään Curtain Call 2, joka sisältää räppärin uran suurimmat hitit viimeisen 13 vuoden ajalta. Artistin edellinen kokoelmalevy Curtain Call: The Hits kokosi yhteen Eminemin suosituimmat kappaleet vuosilta 1998–2005. Nyt se on siis saanut päivitetyn version.

Uudelta kokoelmalta löytyy kolme uutta kappaletta. Niistä saatiin ennakkoon From The D 2 The LBC, jolla on mukana Snoop Dogg sekä Elvis-elokuvan soundtrackille julkaistu, ikonista Jailhouse Rockia lainaava kappale The King and I. Lisäksi levyllä on aiemmin julkaisematon kappale Is This Love (’09) ft. 50 Cent, jonka tuotannosta vastaa muun muassa Dr. Dre.

Aiemmin tällä viikolla Eminem julkaisi musiikkivideon vuosikymmen sitten saadulle Crack A Bottle -kappaleelle. Uudelta Curtain Call 2 -levyltä löytyvät tuplaplatinarajan ylittäneet hitit River ft. Ed Sheeran, Godzilla ft. Juice WRLD sekä Lucky You ft. Joyner Lucas.

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen vuonna 1999 julkaistulla kakkosalbumillaan The Slim Shady LP. Nyt kaksitoista levyä julkaisseelle artistille on myönnetty kaikkiaan 15 Grammya ja yksi Oscar-palkinto. Eminem on maailman eniten albumeja myynyt rap-artisti. Artistin tuotantoa on striimattu yhteensä lähes 130 miljardia kertaa.