Kim Kardashian ja Pete Davidson erosivat – kohuromanssi kesti alle vuoden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viihdemaailman kuluneen vuoden puhutuimmista romansseista oli 45-vuotiaan Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin suhde. Nyt julkisuudessa runsaasti huomiota herättänyt suhde on kuitenkin tullut päätökseen.

Kardashianin ja Davidsonin on vahvistettu eronneen. Lähipiirin mukaan pari erosi sopuisissa merkeissä vaativien aikatauluongelmien ja etäisyyksien vuoksi. Page Six -sivuston mukaan myös pariskunnan ikäero saattoi vaikuttaa päätökseen.

Davidson ja Kardashian yhdistettiin toisiinsa romanttisissa merkeissä ensi kertaa lokakuussa 2021. Pari teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa ja esiintyi ensi kertaa yhdessä punaisella matolla toukokuussa. Kardashian kertoi The Kardashians -realitysarjassa ihastuneensa koomikkoon juontaessaan Saturday Night Live -ohjelmaa, jossa myös Davidson on mukana.

Viime aikoina Australiassa Wizards!-elokuvan kuvauksissa viettänyt Davidson on seurustellut aiemmin muun muassa Ariana Granden ja Kate Beckinsalen kanssa. Kim Kardashian oli vuosia naimisissa räppäri Kanye Westin kanssa, mutta parin avioero astui virallisesti voimaan maaliskuussa 2022.