Courtney Stodden rannalla – kurvit eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2011 maailmalla ihmeteltiin, kun 16-vuotias Courtney Stodden meni naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Vasta taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Myöhemmin nuoren naisen mieli alkoi järkkyä ja lopulta julkkispari erosi.

Tällä kertaa Courtney on poseerannut sosiaalisen median seuraajiensa iloksi biksuissa upealla hiekkarannalla muun muassa pakaroitaan biksuissa esitellen. Silikonimuodot pääsivät luonnollisesti myös oikeuksiinsa.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunta on ilmeisesti kihlautunut alkuvuodesta.