Näyttelijä Anne Heche onnettomuudessa – loukkaantui erittäin vakavasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Teoria miehistä ja Chicago P.D. -televisiosarjoista tunnettu Anne Heche joutui perjantaina rajuun auto-oonnettomuuteen. 53-vuotias tähti loukkaantui onnettomuudessa vakavasti saatuaan palovammoja. Hän on sairaalahoidossa.

Anne Heche törmäsi perjantai-iltapäivästä Mini Cooper -autollaan asuinrakennuksen autotalliin Los Angelesissa. Paikalla olleet pyrkivät auttamaan näyttelijää pois ajoneuvosta, mutta Heche yrittikin ajaa pois onnettomuuspaikalta. Hän kolaroi autonsa uudelleen ja se syttyi palamaan.

Heche ehti olla palavassa autossa jopa puolen tunnin ajan. Tähti kiidätettiin sairaalaan pelastustyöntekijöiden saatua hänet lopulta pois ajoneuvosta. Hechen huhuttiin ajaneen ylinopeutta ja haisseen alkoholille, mutta CNN:n mukaan tapauksen viranomaistutkinta on edelleen kesken. Näyttelijä on onnettomuuden jäljiltä edelleen tehohoidossa.

Anne Heche tuli 1990-luvulla tunnetuksi rooleistaan menestyselokuvissa, kuten Donnie Brasco, 6 päivää 7 yötä ja Wag the Dog: Häntä heiluttaa koiraa. Hän oli noihin aikoihin runsaasti julkisuutta saaneessa parisuhteessa Ellen DeGeneresin kanssa.