Christina Milian poseerasi farkkubiksut yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Viime aikoina Christina on toiminut työkseen myös Rihannan brändin biksumallina, eli ura laajentui ammattimalliksi. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Teinitähdestä alusvaatemalliksi taannoin ryhtynyt Christina on nyt esitellyt miten näyttävältä hänen vartalonsa näyttää denim-biksuissa, joissa alaosa muistuttaa lähes farkkushortseja. Aika näyttää nähdäänkö tällaisia ensi kesänä paljonkin Suomen rannoilla.

Christina Milian kertoi taannoin nuorimman lapsensa syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi vuotta vanhemman Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, kymmenen vuotta Isaiahia vanhempi Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.