Justin Bieber jakoi kuvia ja videoita Helsingistä: ”Kiitos Suomi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavasta suosiosta nauttiva poptähti Justin Bieber esiintyi tiistaina 9. elokuuta Suomessa. Konserttipaikkana toiminut Helsingin kesäinen Kaisaniemi veti paikalle valtavan määrän faneja ja suomalaisia kuuluisuuksia.

Suurkonsertin tunnelmiin on sittemmin päästy palaamaan Bieberin Instagram-tilillä. Kanadalaistähti jakoi sosiaalisessa mediassa ison liudan keikalta otettuja kuvia ja videoita. Niissä Bieber nähdään ottamassa yleisön haltuun kokonaan vaaleanpunaisiin vaatteisiin sonnustautuneena.

– Tuomassa oikeudenmukaisuuden viestiä maailmalle. Kiitos Suomi, Bieber kirjoitti yhden videon kuvatekstissä.

Bieberin mukaan Suomeen saapui myös hänen mallina tunnettu vaimonsa Hailey, omaa sukuaan Baldwin. Bieberin jakamien Suomi-kuvien joukossa oli myös herkkiä otoksia, joissa pariskunta on suutelemassa Helsingissä.