Viihdetähdet muistelevat Vesa-Matti Loiria: ”Lepää rauhassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tieto taitelija Vesa-Matti Loirin kuolemasta koskettaa parhaillaan suomalaisia. Rakastettu viihdetähti menehtyi 77-vuotiaana tänään 10. elokuuta pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Vesa-Matti Loiria voidaan perustellusti nimittää aikakautemme suurimmaksi viihdetähdeksi, ja hänen poismenonsa koskettaa suurta osaa suomalaisista.

Luonnollisesti suru-uutinen koskettaa myös monia suomalaisia viihdealan tähtiä ikään katsomatta. Elastinen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa Loiri soittaa vinyylilevyjä. Kuvan yhteydessä hän kertoo olleen onni päästä tuntemaan Loiri ja viettämään aikaa hänen kanssaan.

Roope Salminen julkaisi kuvan, jossa hänet on puettu Uuno Turhapuroksi, joka iskee nyrkkiä Loirin kanssa. Kuvan yhteydessä Salminen kertoo hauskan tarinan kuvan taustasta. Michael Monroe toteaa kuvansa yhteydessä lyhyesti ”Lepää rauhassa, Vesku, rakas ihana ystävä”. Antti Luusuaniemi kiittää Loiria nauruista ja itkuista, joita jokainen suomalainen sielussaan kantaa.