Seiska: Huutokauppakeisarista tutun Heli Palsanmäen syöpä on poissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huutokauppakesari-ohjelmasta tunnettu Heli Palsanmäki kertoi keväällä huonoja uutisia. Hänen kohdustaan löydettiin noin neljä senttiä leveä pahanlaatuinen kasvain. Syövän leviämisen vuoksi hänen täytyi käydä kemosädehoidossa viikkojen ajan.

Nyt Heli Palsanmäellä on kuitenkin ollut Seiska-lehdelle helpottavaa kerrotavaa. 44-vuotias tv-tähti kertoo parantuneensa syövästä. Palsanmäen mukaan kahdeksan viikon mittaisiksi venyneet syöpähoidot saivat hänen olonsa uupuneeksi, mutta hän oli varovaisen toiveikas.

– Lääkäri alkoi kertoa arvoista ja tuloksista, mutta en oikein tahtonut ymmärtää niistä termeistä mitään. Tokaisin sitten, että sano nyt suoraan, onko se syöpä pois vai ei. Lääkäri nyökkäsi ja totesi, että kyllä, hän voi sanoa, että syöpä on poissa, Palsanmäki kuvaili Seiskalle.

– Oli kuin kuuden kuukauden henkinen helvetti olisi päättynyt, onnen kyyneleitä helpotuksesta lääkärin vastaanotolla itkenyt Palsanmäki totesi.