Soolouransa lopettavalle Chisulle lisäkeikka – kaikki neljä muuta jäähyväiskeikkaa myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Chisu ilmoitti taannoin lopettavansa soolouransa. Tähti on vielä mahdollista nähdä livenä esimerkiksi tämän kesän festivaaleilla ja loppusyksystä jäähyväiskonserteissa.

Kaikki neljä aikaisemmin ilmoitettua, Helsingin Tavastialla 30. marraskuuta – 3. joulukuuta toteutettavat Freeze Chisu -jäähyväiskeikat on myyty loppuun. Tähdelle järjestetään kuitenkin suuren kysynnän vuoksi vielä lisäkeikka. Ylimääräinen jäähyväiskeikka on Tavastialla maanantaina 28. marraskuuta, ja sen liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Artisti kertoi keväällä hänen ja Chisu-artistiminänsä kasvaneen sen verran erilleen, että on aika matkata kohti uusia projekteja. Chisun mukaan hän ei kuitenkaan halua puhua varsinaisesti lopettamisesta, vaan käyttää mielummin sanaa jäädyttäminen. Jäähyväiskeikkojen lisäksi tähden faneille tarjoillaan Tavastian viereisessä Ilves-ravintolassa marras-joulukuussa Chisun suunnitelemaa artistimenua.