Charly Jordanin biksuvartalo kuin supermalleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nyt myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Charly on poseerannut tyylikkäästi mallikuvissa, joissa hän on esitellyt täydellisyyttä hipovaa vartaloaan erittäin niukoissa biksuissa. Kuvat osoittavat, että Charlyllä voisi hyvinkin olla edessään menestyksekäs ura mallina, mikäli musiikkiura joskus osoittaa hiipumisen merkkejä.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.