Rattijuoppo pakeni puhallutusta Oulussa – törmäsi grillikatokseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Oulun seudulla liikkui viikonlopun aikana jopa poikkeuksellisen paljon maistissa olleita autoilijoita, kertoo poliisi tiedotteessaan. Yksi kohtaaminen rattijuopon kanssa päättyi grillikatoksen kanssa kolaroimiseen. Oulun poliisilaitoksen mukaan partiot olivat ennen kello kymmentä aamulla pitämässä Puhallusratsiaa Kemintiellä.

Paikalle ajanut autoilija jätti noudattamatta pysäytysmerkkiä ja pyrki pakoon paikalta. Tätä seurasi takaa-ajo. Autoilijan kerrotaan paenneen poliisipartiota huomattavaa ylinopeutta käyttäen ja ajaen muun maussa kevyen liikenteen väylää pitkin. Takaa-ajotilanne päättyi lopulta Kynsilehdossa autoilijan törmättyä eräällä pihalla olleeseen grillikatokseen.

Poliisi otti paikalta kiinni autoa ajaneen nuorehkon oululaismiehen. Tilanteessa ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta auto ja grillikatos vahingoittuivat törmäyksessä. Kuljettaja saa poliisin mukaan syytteen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.