Ruokatubettajat rikkoivat ennätyksen – vuorokaudessa 69 pikaruokaravintolassa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurimmillakin mättöruoan ystävillä voisi olla ongelmia syödä saman vuorokauden aikana kymmenissä pikaruokaravintoloissa. Ei kuitenkaan suosittuja ruoka-aiheisia videoita somessa julkaisevilla Nick DiGiovannilla ja Lynn Davisilla. Kokkeina työskentelevät DiGiovanni ja Davis päättivät taannoin yrittää rikkoa epätavallisen ennätyksen.

Tavoitteena oli vieraillavuorokauden aikana useammassa pikaruokalassa kuin tiettävästi kukaan muu aikaisemmin. He päättivät suorittaa haasteen New Yorkin Manhattanilla, jossa ravintoloita on pilvin pimein. Kaksikon mukana ravintoloissa vieraili Guinnessin ennätystenkirjan tuomari.

Jotta ennätys hyväksyttäisiin, piti DiGiovannin ja Davisin tilata vähintään yksi ravintolan listalta löytyvä tuote. Kello 9:30 aamulla alkaneen tempauksen aikana kaksikko vieraili muun muassa Starbucksissa, Taco Bellissä, Burger Kingissä ja McDonald’sissa. Kokit vierailivat lopulta yhteensä 69 pikaruokalassa noin 12 kilometrin reitillä. Ennätys tosin meni rikki jo seitsemässä tunnissa ja 15 minuutissa.