Elsa Hosk Tukholmassa – sadepäivä sai riisumaan hotellihuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äitinsä puolelta suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Tällä kertaa Elsa Hosk on suunnannut lähelle äitinsä kotimaata, sillä hän poseeraa tuoreessa kuvassaan Tukholmassa. Ruotsin pääkaupungissa satoi samaan aikaan vettä, joten Elsa päätti kuvata itseään hotellihuoneen ikkunalla alusvaatteisillaan. Toivottavasti sade myöhemmin lakkasi, jotta kuvankaunis malli pääsi tutustumaan kaupunkiin.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.