Britney Spears katosi Instagramista – syy vielä tuntematon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kyseenalaista sisältöä jo muutaman vuoden ajan Instagramiin ladannut poptähti Britney Spears on tehnyt katoamistempun. Naisen Instagramin tili suljettiin ainakin toistaiseksi vielä tuntemattomasta syystä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulajatar panee Instagramin katkolle.

Nainen sulki kuvapalvelun tilinsä viime vuonna holhoussopimuksen purkamisen ajaksi. Hän tuli kuitenkin rytinällä takaisin, ja on julkaissut runsaasti paljastelevaa materiaalia Instagramiin. Osa hänen julkaisuistaan ovat jopa fanien mielestä sekavia, joten voi olla, että naiselle palkataan oma brändivastaava. Ajoitus olisi täydellinen siinä mielessä, että hän julkaisi juuri musiikkia pitkästä aikaa.

Britney Spears julkaisi yhteiskappaleen Elton Johnin kanssa. Hold Me Close sai ensiesityksensä viime viikon perjantaina. Kappale saavutti heti iTunesin ensimmäisen sijan useissa kymmenissä maissa. Britney Spears ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan somettamista, sillä naisen julkaisuja nähdään edelleen Twitterissä.