Rosanna Kuljun pinna paloi: ”Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä turpa kiinni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki vuosimallia 2015 ja entinen kauneuskilpailualan yrittäjä Rosanna Kulju on nyt osoittanut kerta toisensa jälkeen ihmettelyjä vihaviestien lähettäjille. Aiemmin hän on ilmaissut suoraan huolensa arvostelevia kommentteja lähettävien ihmisten hyvinvoinnista. Nyt hänen pinnansa paloi.

– Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä turpa kiinni, Kulju lataa Instagramissa.

– Mun edelliseen kuvaan tuli taas sellasta tekstiä että kyllä sitä miettii mihin tämä maailma on menossa. Kaikkea haukutaan ja arvostellaan, tämä on mennyt jo niin pitkälle että julkisuuden henkilöiden lasten ulkonäköä ruoditaan. Tai jonkun korvia. Siis SAIRASTA.

Kulju on kuullut arvostelua painostaan jatkuvasti. Tämä on tavallaan missien murheenkryyninä koko elämän ajan. Niin myös Kuljun kohdalla, joka haluaa muistuttaa aikuistuneensa. Hän on nainen.

– Nyt painan 74 kilogrammaa (just kävin lääkärissä vaalla, kotona ei ole vaakaa ollut vuosiin), ja missiaikoina 2014 painoin 53 kilogrammaa. Siinä on 20 kiloa eroa, mutta mitä sitten? Mä olen elänyt. Treenannut. Aikuistunut. Muuttunut. Ja hyvä niin.

Julkisuuden henkilöt saavat runsaasti vihaviestejä yleensä kateellisilta ja elämäänsä kyllästyneiltä ihmisiltä, joilla ei ole omanarvon tunnetta tai taitoa asettua muiden ihmisten saappaisiin. Janita Lukkarinen on kouluesimerkki henkilöstä, jota kiusattiin vielä kuolinvuoteellakin ainoastaan siksi, että hän oli kaunis ja päättänyt elää julkisuudessa.