Avril Lavigne sai oman tähden Hollywoodin Walk Of Famelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen laulaja Avril Lavigne on saanut oman tähden Hollywood Boulevardin Walk Of Famelle. Nainen meni lunastamaan tähtensä pukeutuneena samaan huppariin kuin elämänsä ihkaensimmäisellä matkalla Los Angelesin Hollywoodiin. Hänen unelmansa olivat käyneet toteen.

Nykyisin 37-vuotias laulaja teki ensimmäisen levytyssopimuksensa 20 vuotta sitten. Hän nousi kuuluisuuteen kappaleilla Complicated ja Sk8er Boi. Albumeita myytiin yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hän tajusi ensimmäisen kerran Hollywoodissa käytyään, että ehkäpä hänen oma nimensä olisi joku päivä Walk Of Famen tähdessä. Nyt se on tapahtunut.

– Tämä on varmaan elämäni mahtavin päivä, Avril Lavigne kertoi Variety-lehdelle.