Elizabeth Hurley levitti huulirasvaa – rinnat varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Hänen ikinuoruutensa on ihailtavaa.

Nyt Elizabeth on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävästi, kun hän julkaisi videon, jossa levittää huulirasvaa. Katsojien huomio kiinnittyy kuitenkin videolla hieman toisaalle kuin kasvoihin.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja kuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.