Nutella-peppuinen Natasha Crown kyykisteli metsässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaisesta glamourmalli Natasha Crown haluaa omistaa maailman suurimman takamuksen. Tavoite ei ole ainakaan valokuvien perusteella kaukana, sillä hänen jättimäinen peppunsa peittää kaiken muun taakseen. Hänellä on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Nyt serbialaissyntyinen malli on kirmannut metsään ja pukenut päällensä maastokuvioisen asun. Militaristihenkinen asukokonaisuus joutuu koville, kun nainen tekee kyykkyjä kameran edessä. Trikoo venyy ääriolosuhteisiin massiivisten pakaroiden ympäriltä. Joustoa tulee olla ja paljon, jos Natasha aikoo käyttää tavallisia housuja ilman samojen ratkeamista.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Pakarat ovat kasvaneet herkuttelemalla ja täyteaineilla. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Nainen sai lempinimensä siitä, kun kertoi syöpöttelevänsä pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-levitettä kuusi kiloa kuukaudessa.