Stunttikuski teki taskuparkkeerauksen maailmanennätyksen – tästä mallia?

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sujuva ja nopea taskuparkkeeraus on taitolaji. Tämän tietää brittiläinen stunttikuski Paul Swift, joka teki taannoin taskuparkkeeraamiseen liittyvän maailmaennätyksen.

Swift rikkoi British Motor Show -tapahtumassa ahtaimman sähköautolla tehdyn taskuparkkeeraamisen ennätyksen. Tapahtuman ensimmäisenä päivänä hän sujautti auton kahden Mini Cooperin väliin niin, että tyhjää tilaa jäi yhteensä vain 35 senttiä. Hän kuitenkin päätti rikkoa oman ennätyksensä jo seuraavana päivänä.

Uuden yrityksen myötä Mini Coopereiden ja Swiftin auton väliin jäi vain yhteensä 30 senttiä. Stunttikuljettajan täytyi taskuparkkeerata auto ahtaaseen tilaan vain kolmessa sekunnissa. Swift kommentoi suorituksen jälkeen tärisevänsä kuin lehti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.