90 Päivää morsiamena Chantel: ”Pedro luo uraa Amerikassa eikä tarvitse minua enää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Chantel Everett ja Pedro Jimenon ovat eronneet. Pedro haki avioeroa toukokuussa. Pariskunnan onni näyttää ulkopuolisen silmin kestäneen niin kauan, että Pedro sai Yhdysvaltojen kansalaisuuden ja sai uransa käytiin.

Chantel on yrittänyt viimeiseen saakka saada välejään kuntoon Pedroon, mutta turhaan. Pedrolla on uusi työ ja ystäväpiiri, eikä hänen vaimonsa enää kiinnosta miestä. Samaan aikaan Chantel valittaa hylätyksi tulemista ja Pedro sitä, kun Chantel arvostelee ja epäilee uskottomuudesta. Pariskunnan välit ovat kylmät viimeisimmissä sarjan jaksoissa.

Omassa spin off -sarjassa myös esiintyneet Chantel ja Pedro ovat esittäneet koko maailmalle, minkälainen epäterve parisuhde on. Se on täynnä syyttelyä, huutamista, tappeluita ja syytöksiä. Pari on ollut naimisissa viisi vuotta. Kerroimme aiemmin, että oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Pedro ja Chantel ovat eronneet huhtikuussa ja suhteen on kuvailtu olleen peruuttamattomasti rikki. Avioeroa haettiin toukokuussa.