Jessica Alves on tyrmäävä kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Tällä kertaa Jessica on kuvattu poseeraamassa Brasiliassa nykyisessä kotikaupungissaan Sao Paulossa, jossa hän asteli ravintolaan katseet kääntämässä minimekossa. Asuvalinta ei liikoja peittänyt ainakaan poven osalta.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.