Luukas Oja coveroi Pitkä kuuma kesä -elokuvan kappaletta – videolla alkuperäistähdet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joensuussa perustettu rockyhtye Luukas Oja on osoittanut kunniaa kulttimaineeseen nousseelle suomalaiselle Pitkä kuuma kesä -elokuvalle. Yhtye on julkaissut coverin elokuvan Lootusasentoon-kappaleesta.

Luukas Ojan Lootusasentoon-coverille on tehty myös musiikkivideo. Tavastia-klubilla kuvatulla videolla mukana ovat Pitkä kuuma kesä -elokuvan tähdet Unto Helo, Hanna-Mari Katila ja Konsta Hietanen. Alkuperäisen kappaleen kirjoittivat Pauli Hanhiniemi ja Pasi Hiidenniemi.

– Lootusasentoon on soinut Luukas Ojan matkassa niin puistoissa, keikka-autoissa, etkoilla ja jatkoilla ja kaduilla. Keikoille sen mukaan ottaminen on jännittänyt, koska alkuperäinen versio on niin loistava. Kun idea musavideon tekemisestä biisiin alkuperäistä teosta jäljitellen ja kunnioittaen syntyi, ajatusta ei voinut enää sivuutta, yhtyeen tiedotteessa kerrotaan.

Luukas Ojan tuorein albumi Lähdinkö liian varhain julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Yhtye esiintyy seuraavan kerran Helsingissä Korjaamolla 15. lokakuuta. Ennen keikkaa Korjaamolla esitetään Pitkä kuuma kesä -elokuva ilmaisnäytöksenä.