Hurja näky ikuistui videoksi – salama iski juuri valmistuneeseen kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa todistettiin maanantaina 5. syyskuuta rajuja ukonilmoja. Britannian saarilla paikannettiin yhteensä 12 tunnin aikana hurjat 36 000 salamaa. Yksi niistä ikuistui viraalina verkossa sittemmin levinneeksi näyttäväksi videoksi.

Salama iski maanantaina Cornwallissa juuri valmistuneeseen asuinrakennukseen. Cornwall Live -lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut iskun seurauksena. Palokunnalta tosin kesti hieman aikaa päästä paikalle asiasta ilmoituksen tehneiden antamien puutteellisten osoitetietojen vuoksi.

Tolvaddon palokunta jakoi myöhemmin salamaniskusta taltioidun videon sosiaalisessa mediassa. Palokunnan mukaan tuore rakennus kärsi lievistä palovahingoista tapahtuneen seurauksena.