Uskottomuustutkija paljastaa: ”Pettämisestä on tullut helpompaa”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vastaanottoaan pitävä Claudia Delgado on lisensoitu terapeutti, joka on erikoistunut uskottomuusasioiden hoitamiseen. Hänen asiakkainaan on erityisesti avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin ajautuneita ihmisiä. Hän järjesti kyselytunnin Redditissä.

Kaliforniassa ja Floridassa asiakkaitaan hoitava terapeutti Delgado tietää, että pettäminen on helpompaa nykyaikana. Apuna käytetään teknologiaa, kuten treffisivustoja ja applikaatioita. Uskottomuus ei satuta ainoastaan puolisoa, vaan siitä kärsii koko perhe sekä usein myös pettäjä itse.

– Tehtävänäni ei ole tuomita asiakkaitani, vaan käydä läpi perimmäiset syyt uskottomuudelle. Autan ihmisiä navigoimaan suhteissaan ja käsittelemään häpeää ja kipua, Delgado kertoo.

Hän kertoo asiakkaina olevan yhä useammin naisia. Se ei hänen mukaansa tarkoita sitä, että naiset pettäisivät miehiä enemmän, mytta hakevat herkemmin apua ongelmaan.