Pakarat paljaana somessa – Kim Kardashiania ei ole tunnistaa poseerauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viihdemaailman kuluneen vuoden puhutuimmista romansseista oli 45-vuotiaan Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin suhde. Suhteen kerrottiin elokuussa päättyneen sopuisissa merkeissä vaativien aikatauluongelmien ja etäisyyksien vuoksi. Myös ikäerolla uskotaan olleen osuutta asiaan.

Nyt Kim poseeraa Interview-lehden kannessa ja sisäsivuilla lähes tunnistamattomana, sillä paljaita pakaroitaan esittelevä superjulkkis on muuttunut viime aikoina ulkoisesti. Vaaleahiuksinen Kim nähdään poseeraamassa lisäksi muun muassa Yhdysvaltojen lippua mukailevissa biksujen alaosissa.

Äskettäin Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin kerrottiin siis eronneen. Pari yhdistettiin toisiinsa romanttisissa merkeissä ensi kertaa lokakuussa 2021. Pari teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa ja esiintyi ensi kertaa yhdessä punaisella matolla toukokuussa. Kardashian kertoi The Kardashians -realitysarjassa ihastuneensa koomikkoon juontaessaan Saturday Night Live -ohjelmaa, jossa myös Davidson on mukana.