Jen Selter treenasi parvekkeella – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Selter on julkaissut verkossa videon, jossa hänet nähdään poseeraamassa upeissa maisemissa. Parvekkeellaan kuntoileva kaunotar tosin kilpaili merimaiseman kanssa huomiosta treenatulla vartalollaan ja erityisesti maailmankuululla takamuksellaan.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.