Bam Margera pakeni jälleen vieroitushoidosta – juhli sen jälkeen baarissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-sarjasta tunnetuksi tullut rokkitähti ja skeittaaja Bam Margera on jälleen ottanut hatkat hänelle määrätystä alkoholiparantolasta. Mies on ollut hoidossa tuomioistuimen määräämässä asuinlaitoksessa Floridassa, mutta häne nähtiin äskettäin paikallisessa tavernassa varhain aamulla vieraan naisen kanssa.

TMZ:n mukaan mies oli kertonut perheelleen ja ystävilleen, että hän sai kuntoutuksessa uuden ystävän. Ystävä on asianajaja, joka on keronut voivansa auttaa miestä pääsemään ulos hoito-ohjelmasta.

Bamin uskotaan oleskelevan perheystävän luona Floridassa, mutta hän ei ole pitänyt äitiinsä yhteyttä viime viikon jälkeen. Hän ei ole myöskään pitänyt yhteyttä entiseen vaimoonsa Nikkiin tai heidän nelivuotiaaseen poikaansa Phoenixiin. Poliisi ja interventioryhmä todennäköisesti etsivät häntä lähipäivinä tavoitteenaan palauttaa mies klinikalle.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän karkaa alkoholisteille tarkoitetusta parantolasta. Kerroimme kesällä kaksi kertaa, kuinka 42-vuotias skeittari lopetti kuntoutuksen ja karkasi omille teilleen. Sen jälkeen hän vakuutti olleensa selvä ja juovansa ainoastaan vettä, mutta toisin kävi.