Charly Jordan sukelteli paratiisissa – asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina yhä useammin myös yhdessä ystäviensä kanssa. Nyt kaunotar on ollut sukeltamassa.

DJ-kaunotar nähdään kuvakoosteessa sukeltelemassa näyttävästi hyvin niukassa asussa, joka pääsee paratiisimaisissa maisemissa oikeuksiinsa. Kuvat on ikuistettu luonnollisesti veden alla, joten niiden siniturkoosi tunnelma ja naiskauneus sopivat hyvin yhteen.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.