Laatikollinen liskoja väärään osoitteeseen: ”Vastaanottaja säikähti melkoisesti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Postin päätyminen väärään osoitteeseen ei ole harvinaista, mutta todennäköisesti kovin moni ei osaisi odottaa saavansa laatikollista eläviä matelijoita. Juuri näin kävin eräälle New Yorkin asukkaalle.

New Yorkin Port Chesterin poliisilaitos sai lauantaina yllättävän hälytyksen. Paikalliselle asukkaalle oli toimitettu paketti, joka sisälsi useita matelijoita. Hän ei ollut liskoja tilannut, vaan ne olivat päätyneet väärään osoitteeseen.

– Kuten arvata saattaa, vastaanottaja säikähti melkoisesti avattuaan laatikon, poliisilaitoksen Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Liskoja säilytettiin paikallisella poliisiasemalla siihen saakka, kunnes ne siirrettiin paikalliseen Animal Nation -eläinsuojaan. Animal Nationin edustaja kommentoi Huffpost-lehdelle elävien eläinten toimittamisen postin välityksellä olevan liian yleistä, ja vaatii eläinten myyntiä postitse lopetettavaksi.