Nightwishin Floor Jansen esiintyi Hollannin Formula 1 -osakilpailussa – video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nighwish-yhtyeen nykyinen laulaja, hollantilainen Floor Jansen nähtiin viikonloppuna esiintymässä hieman tavanomaisista konserttilavoista poikkeavassa miljöössä. Hän avasi Formula 1 -sarjan Hollannin toisen osakilpailun Zandvoortissa 4. syyskuuta.

Floor Jansen esiintyi Circuit Zandvoort -kilparadalla ennen kilpailun alkamista. Laulaja esitti kisayleisölle Hollannin kansallislaulun mustiin nahkavaatteisiin ja keltaisiin korkokenkiin sonnustautuneena. Häntä säesti maan kuninkaallisten ilmavoimien orkesteri.

Jansenin esitys ikuistettiin verkossa sittemmin levinneiksi videoiksi. 41-vuotias laulaja liittyi Nightwishin uudeksi vakituiseksi laulajaksi virallisesti vuonna 2013, joskin hän toimi yhtyeen kiertuesolistina jo edellisenä vuotena. Jansenin sooloprojektin debyyttisingle Fire julkaistiin viime vuonna.