Rammsteinin Helsingin stadiokeikat myytiin loppuun muutamassa tunnissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen raskaan musiikin yhtye Rammstein nauttii edelleen valtavasta suosiosta niin Suomessa kuin maailmallakin. Yhtyeen kaksi Helsingin tulevaa stadionkonserttia myytiin loppuun vain muutamassa tunnissa.

Liput keikoille saapuivat myyntiin torstaina kello 10. Lauantaina 27. toukokuuta järjestettävä stadionkonsertti myytiin loppuun vain noin 20 minuutissa. Sunnuntaina 28. järjestettävän keikan liput loppuivat iltapäivään tultaessa.

Konserttien yleisökapaisteetti on 40 000, joten Rammsteinia saapuu kuuntelemaan Helsingin Olympiastadionille noin 80 000 ihmistä. Lippujen hinnat alkoivat 79,50 eurosta.

Rammstein esiintyi edellisen kerran Suomessa vuonna 2019 Tampereen Ratinan stadionilla. Tuolloin kahtena peräkkäisenä iltana järjestetyt keikat keräsivät noin 60 000 katsojaa. Yhtye esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa vuonna 2001 Helsingin Jäähallissa.