Sofian rinnat varastivat huomion – estottomana Talent-tuomaristossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Kaunotar kiinnitettiin taannoin näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa kuusiosaisessa Andrés Baizin ohjaamassa Griselda-sarjassa. Aika näyttää tuleeko sarjasta hitti.

Nyt Sofia on jälleen palannut America’s Got Talent -ohjelman tuomariksi, ja hänen asunsa oli vähintäänkin näyttävä. Oranssi mekko oli nimittäin varustettu hyvin antavalla yläosalla, josta etumus suorastaan huusi mieskatsojilta jakamatonta huomiota.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.