Teinin huikea saavutus – tunnisti kaikkien maiden liput neljässä minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmasta löytyy 193 erilaista valtion lippua, joten niistä jokaisen tunnistaminen voisi olla haastavaa monille maantiedon tunnilla loistaneillekin. Ei kuitenkaan libanonilaiselle Hassan Dawylle. Hän tunnisti kaikkien maiden liput ennätysajassa.

16-vuotias Dawy tunnisti kaikkien maailman valtioiden liput tasan neljässä minuutissa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen Adam Saeedin vuonna 2021 tekemän edellisen ennätyksen kuusi sekuntia paremmalla ajalla. Dawyn mukaan hän onnistui tunnistamaan kaikki liput harjoiteltuaan noin tuhat kertaa.

– Vietin suuren osan kesästä 2021 harjoitellen tätä ennätystä varten. Jossain vaiheessa annoin jo periksi, sillä ennätys rikottiin 18 sekunnilla. Ennätystulos olikin nyt neljä minuuttia ja kuusi sekuntia. Työstä tuli paljon haastavampaa, Dawy kertoi Guinnessin ennätystenkirjalle.

@gwrarabic

أسرع وقت لتحديد جميع الأعلام الوطنية 🌎 4 دقائق من قبل حسن ضاوي (لبنان)

♬ original sound – Guinness World Records Arabic