Steve Jobsin tytär kritisoi iPhone 14 -mallia: ”Ei eroa vanhasta mitenkään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Applen perustaja Steve Jobsin tytär Eve Jobs on julkaissut uutta iPhonea kritisoivan meemin sosiaaliseen mediaan. Apple esitteli uuden iPhone 14 -malliston, jonka uusia ominaisuuksia ovat muun muassa aina päällä oleva näyttö ilmoitusten näyttämiseen ja akun pidempi käyttöikä.

Eve Jobs julkaisi Instagramin Tarinat-osiossaan meemin, jossa mies ostaa täysin samanlaisen paidan kuin hänellä on yllään. Kuvaan on kirjoitettu teksti: ”Päivitän iPhone 13 iPhone 14 -malliin”. Hän ei ole ainoa uutta huippukallista iPhonea arvostellut. Netissä leviää tällä hetkellä lukuisia meemejä uuden ja vanhan puhelinmallin samankaltaisuuksista.

– Teknisesti kaikki iPhone 13:n käyttäjät ovat käyttäneet iPhone 14:ää jo ennen sen julkaisua, lukee Twitterissä.

Uudessa puhelimessa on uusi 12 megapikselin pääkamera, kun taas etukamerassa on samat tarkkuustasot kuin vanhassa mallissa. Apple sanoi, että se on myös parantanut heikossa valaistuksessa otettujen valokuvien suorituskykyä iPhone 13 -sarjaan verrattuna sekä tuonut markkinoille joukon uusia ominaisuuksia, jotka suojaavat puhelinta rikkoutumiselta tai varastamiselta.

IPhone 14 tulee myyntiin 16. syyskuuta. Suuremmalla näytöllä varustettu 14 Plus on määrä julkaista 7. lokakuuta, New York Post uutisoi.