Courtney Stodden hämmästytti jättirintoineen pimeällä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti 16-vuotiaana julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari erosi.

Nyt Courtney on poseerannut jostain syystä pimeällä rannalla Kalifornian Malibussa, jossa hänet kuvattiin biksuissa. Yöllinen uimaranta ei välttämättä ole kaikkein tyylikkäin paikka tulla kuvatuksi tässä asussa, mutta kuvat leviävät silti nopeasti verkossa.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunta on ilmeisesti kihlautunut alkuvuodesta.