Nokian Uutiset: Joku viljeli kannabista nokialaisella lenkkipolulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pirkanmaalta on löytynyt luonnossa vapaana kasvaneita kannabiskasveja. Viime viikolla kasveja löytyi Pirkkalasta ja tällä viikolla Nokialta. Nokialta löytyneet kasvit olivat Viikinharjun kävelytien varressa.

Nokian Uutisten toimittaja sai vinkin tien vieressä kasvaneista kannabiskasveista. Reportteri meni paikalle ja näki skä haistoi, että kyseessä oli päihdyttävillä kukinnoilla varustettu kannabis. Hän soitti poliisille.

Paikalle tulleet poliisit totesivat kasvin olevan laiton ja hävittivät ne. Nyt viranomaiset pyrkivät selvittämään, kuka kasvit on viljellyt. Kannabis on rikkaruohoa ja meillekin tuttua nokkosta muistuttava kasvi, joka ei vaadi kuin tarpeeksi valoa. Suomessa luonnontilassa kasvatetut kannabiskasvit ovat yleensä syrjäisemmillä sijainneilla.